keskiviikko 3. syyskuuta 2008

Aistillista
Sorruin the Body Shoppiin. Ostin eteerisen öljyn ja sitten hierontaöljyn. Molemmat tuoksuu niin unelmalle ja pitää testailla ihan kunnolla tänä iltana. Tuo on ihan uutuus-sarjasta, ja siksi siinä on tuo tutustumisalennus. Olen ihan varma että käyn vielä ostamassa lisää noita :)

Sitten, Puttipaja. Sorruin Puttipajaankin! Tuo ihana ruusuinen kaitaliina tupsuilla on sieltä, en sitä muuten olisi raaskinut ostaa mutta -40% houkutteli ;) , samoin kipsiset tuikkukukkaset. Ne olivat jotenkin herkän söpöt ja -50% että mukaan lähti.

Sitten sain ilmaiseksi näytteen tuosta uudesta Nature sekoituksesta ja voin sanoa että se on koko sarjasta paras! Ei mitään rusina-pähkinää vain oikeasti ihana makuelämys.

Yleensä en osta uutena kuin kosmetiikkaa, ruokaa ja alusvaatteet, mutta jos jotain on alennuksessa niin helposti mieli muuttuu sitten, halvempaa kun kirpparilla?

1 kommentti:

Satu kirjoitti...

Minä olen sellainen, joka ostaa alesta. Kaikki normaalihintainen tuntuu kalliilta, hih;) Ja alerekkejä ja muita tuotteita on kiva katsella vähän kuin kirppismeiningillä, että mitähän löytyy?