tiistai 9. syyskuuta 2008

JES JES Glorian koti tuli luukusta ! Sisustus inspiraatioita syksyyn

Parhaat ideat, mitä nyt pitää kotiin haalia ja kantaa kottikärryjen kanssa kirppiksiltä :)
Eli,
Patinoitunut, halkeillut ja krakeloitunut harmaanvihersininen betoniseinä, ja sen kanssa matchaava kristallikruunu. Olen pitkään haaveillut jonkinlaisesta kristallihelystä, mutta seinät tai yleensäkin tausta ei ole antanut periksi.

Mutta nyt tietää miten kruunun olon voi tehdä kotoisaksi, nimittäin kaunis ja kiiltävä sopii niin ihanasti vähän rajumpaan sekä kuluneempaan oheismaailmaan.


Sitten tiedän että lähen ehkä shoppaamaan ihan kaupasta näitä perhosmukeja. Ihailin taitoshopissa jyväskylässä näitä kippoja, ja toivoin että tulisipa jokin ale nyt heti. Mutta nyt se tuli vähän viiveellä. Tulikivishopista Kermansaven Paola Suhosen suunittelema Saimaa -20%


Tätä tuolia onkin jo etsitty. On vain löytynyt ne metalliset taloustikkaat ja voi harmi, ne heitettiin jo mäkeen motivaation puutteessa! Onneksi tiedän ja muistan mihin kohti mäkeä on heitetty, voi sitten katuessaan hakea.
Vanha, ehkä ruosteinenkin metalliesine, tuoliksi en ehkä haluaisi ruosteista, koska sitten se tarttuu vaatteisiinkin.
Eli Metallinkeräyslavoja tonkimaan kottikärryjen kanssa.


Värikkäät, kuviolliset huonekalukankaat ja huonekalut. Tässä kuvassa on myös MiuMiun hännänpää, se tutkiskeli lehteä kanssani :)


Hmm, tämä kuva ehkä ispiroi paremmin, seinä josssa on niin montaa harkittua sävyä, vaikkei se näytä harkitulta. Kuitenkin tuo ihana sininen sitoo noita kukkia sunmuuta :)
Maalata ei olisi vaikea, tapetti on vaikeampaa löytää sekä kiinnittää seinään.
Tyynyt ovat myös wantd, varsinkin tuo vaaleansininenharmaa tummemmilla pallukoilla.

Voin hyvin sieluni silmin nähdä miten kissat ovat irroittaneet nuo pallukat tylsistyksissään. Niin kävi yhdelle tupsu-tyynysellekkin...Kaikki kuvat ovat uudesta Glorian kodista. Olen alkanut miettimään että onko se oikeasti hyvä lehti, kannattaisiko tilata Divaani seuraavaksi?

1 kommentti:

Satu kirjoitti...

Toteutin keittiörempassa unelmani rosoisesta betoniseinästä. Se tapahtui puolivahingossa, seinä oli vinkeän näköinen ja päätin, ettei siihen mitään laattoja laitetakaan. Innostuin maalaamaankin sitten vielä hieman tekstiäkin :) Kuvia löytyy mun arkistosta toukokuulta: "Asiasta seinään".