lauantai 25. lokakuuta 2008

Seikkailunhaluisille ja ehkä itsetuhoisillekkin

Luultavasti narkkareiden asuttama paikka aivan tallinnan keskustassa. Etsimme kauan sisäänpääsyä mutta sitten löysimme ja avasimme sellaisen raskaan rautaisen portin ja astuimme sisään aluelle...En oikein hahmottanut mihin tarkoitukseen tätä paikkaa on aikoinaan käytetty. Joka paikassa oli ovia ja jonkinlaisia talleja tai varastorakennuksia. Vieressä tätä paikkaa kulki junarata.Availimme ja kurkistelimme ovista sisään. Ketään ei näkynyt sisällä. Ovien takaa löytyi mm. maitotonkkia, joissa oli sisällä jotain ainetta, radioaktiivista?? En tiedä, mutta pelottavaa.


Paikasta ei ollut kuin yksi ulospääsytie, se rautainen portti. Kuulimme ääniä, joku oli tulossa. Kaksi vähän rehjuisen näköistä ihmistä käveli meitä kohti portilta, ja toisella oli kulahtanut muovikassi. Lähdettiin kävelemään sitten heitä kohti, ettei vain jouduttaisi nurkkaan ahdistetuiksi.

Olivat venäläisiä, jotain he kysyivät. Mieheni ratkaisi tilanteen kaivamalla taskusta tupakkiaskin ja tarjosi tyypeille tupakit. Sitten he vain jatkoivat matkaansa ja me lähdettiin suosiolla poispäin.

Ties vaikka paikka oli heidän koti tai jotain... :/

1 kommentti:

Nelliina kirjoitti...

Täytyy sanoa että pysyisin varmaan suosilla kaukana naapurimaamme noista paikoista.. mutta upeita kuvia ja alakuloista tunnelmaa sait jokatapauksessa tallennettua!

Otsikko oli jokseenkin kuvaava :D