sunnuntai 11. tammikuuta 2009

Autioitunut maalaistila


Tämä on ehkä toisiksi kaunein Keski-Suomalainen maalaistalo mitä olen löytänyt autioituneena! Tässä talossa oli ovet lukittu, mutta pienestä kuitin ikkunasta pystyi katselemaan eteistä, nimittäin lasi oli rikki. 


Eteisen tyyli oli niin inspiroiva ja kaunis, vaaleansiniset ovet sekä pitsikuvio! Seinän väri sekä ruskea pitkulainen penkki ja naulakko... Aivan täydellinen tyyli!

 


Kuuraisten ikkunoiden läpi näki jotain jos rapsutteli jäätä, nimittäin kauniin sisustustyylin koko talossa. Suurimmissa osissa autiotaloja ei ole mitään inspiraatiota sisustukseen, mutta tässä oli, haluaisin kopioida tuon värimaailman ja tyylin omaan kotiini.

Harmi, en vain tiedä omistajaa jos saisi luvan käydä tutustumassa taloon sisäisesti! Pitäisi ottaa selvää ja kysellä kylällä, kyllähän näillä aina joku omistaja on jossain... Tai sitten ei. Talo sekä tontti oli kuitenkin numeroitu.

Katsotaan jos palaillaan vielä tähän kauniiseen taloon.

3 kommenttia:

MarJa kirjoitti...

kokeile ihmeessä googlettaa osoite! itse olen löytänyt sitä kautta ainakin yhden omistajan tiedot!

_Nia_ kirjoitti...

Aivan ihana paikka!

mimmuli kirjoitti...

WAU! Löysin mitä ihastuttavampia kuvia....olen itse myös talo bongari..nuo kuvat ovat sykähdyttävän kauniita.Ja halssila...siellä leikin lapsena!