lauantai 28. maaliskuuta 2009

Kukkia ja syötävää


Herneen versot pääsivät ikkunalaudalle, ja saivat heti seuraa, kissoista. Narsissi ja tulppaanit on natusteltu ja sitten uusien makujen pariin.Kevät esikko on kauniinvärinen, mutta pahanmakuinen. Nämä ikean sinkkiruukut ovat ihania,  löysin ne kirpputorilta 2e kappaleelta. Saakohan näitä vielä... Olen vähän suunitellut ikeankin reissua, sitten kun voi vaihtaa kesärenkaat alle. 

5 kommenttia:

Nia kirjoitti...

Ihania tulppaaneja ja kisukin <3

Parolan asema kirjoitti...

Käyn täällä aika ajoin, harrastuksesi UE:n parissa on kiehtovaa, upeata että näitä autiotaloja tallennetaan ainakin kuvamuotoon, jos kiinnostus ja halu tehdä näille paikoille jotain heräisi myös suuremmassa mittakaavassa.

Olisiko sinun näin eksperttinä mahdollisuus vähän esitellä tätä moraalipuolta tässä autiotalojen tutkimisessa? Tuntuu vain että viime aikoina on tullut eteen aika paljon kyseenalaistakin toimintaa näiden paikkojen suhteen, kuten täällä http://sus-su.blogspot.com/2009/03/pyyda-yhta-saat-kaksi.html
Kiitokset jo näin etukäteen, ja palaan varmasti blogiasi lukemaan :)

MouMou kirjoitti...

Kurkkaapa blogiini.;)

elitsia kirjoitti...

Ihana blogi sulla, kerrankin jotain erilaista! :D Muuten, ootko koskaan ottanut taloista mitään tavaraa mukaan?

elisa kirjoitti...

no ompas törkeätä!
ota vain valokuvia, jätä vain jalanjälkiä, eikös se niin autiotalo vierailulla mene :P

mutta, varkaitakin näköjään on, kehtaapas esitellä vielä blogissaan rosmoilujaan, pitääpäs kommentoida :D

aivan mahtavaa mennä koskemattomaan autiotaloon, jossa on tavaraa menneiltä ajoilta, ja jättää sama aikamatkailun tunne seuraavalle tutkijalle.