lauantai 11. huhtikuuta 2009

Mielisairaalakompleksin tunnelit

Varmista ulospääsysi ;) ...Kaikkia ovia ei saa auki molemmilta puolilta, ja jotkut ovet ovat jääneet siksi lukkoon, jos avaaja on poistunut ikkunan tms kautta. Laitettiin varmuuden vuoksi pölli raskaan rautaoven väliin, ettei jäätäisi lukkojen taakse.

Tähän rakennukseen ainoa sisäänpääsy oli tunnelista eteiseen, tai sitten hissillä yläkerroksiin. Hissi oli jumiintunut, joten rakennus jäi tutkimatta.


Tästä ovesta pääsi todella pitkään ja pimeään käytävään, joka oli viistossa alaspäin. Kaikista pelottavin pätkä. Valoja ei tullut. Onneksi oli taskulamppu, mutta silläkin näki vain pari metriä eteenpäin.

Tunnelit olivat lämmitettyjä, ja niissä kulkeminen oli ihan mukavaa. Osaan sai lamputkin palamaan, mutta ne piti käydä aina sammuttamassa. Oikealla puolella upea sairaalakärry.


Ikkunatunneli sekä ulospääsy? Ei, ovi oli jumissa.

Ovia kaukaisuudessa. Mutta niistäkään ei päässyt eteenpäin, jumissa ja lukossa.Iso paksu rautaovi, jossa oli pyöreä kurkistusreikä! Sekä kirjasitomo. Pelottavinta pätkää tämäkin, pimeää, ei valoja... Oven takana oli arkistohuone.


Yhdessä kellarin tilassa oli vanhoja keskoskaappeja (?) sekä muuta sairaalatavaraa. Huone oli taas pilkkopimeä. Ja siellä oli paljon tutkittavaa. Kauaa ei kuitenkaan viihdytty, se oli aika jännä paikka...


Roskiskehikko! Upea suunnittelu ja tosi siisti muutenkin. Tuli vastaan kellaritunnellissa.Mutkia, sokkeloita.. En enää muista missä kohti tässä kuvassa ollaan menossa. Tuolla olisi voinut seikkailla vaikka koko päivän. Ehdittiin olla ehkä vain pari tuntia.


Ihana vaaterekki! Metalliset vanhat sairaalatyyliset huonekalut ja tavarat on vaan niin hienoja. Ja varsinkin alkuperäisessä ympäristössään.


Käytävän päässä näkyy pienenä ovet keittiörakennukseen. Ne olivat kuitenkin lukossa. Pääsyä ei ollut. Jäi hieman harmittamaan, mutta toisaalta rakennus on uudempaa tuotantoa.


Tästä päästiin pois. Osa tunneleista oli lukittu, tai ovet naulattu kiinni. Pitää jäädä seuraamaan tilannetta, jos pääsisi tutkimaan loputkin tunnelit.

3 kommenttia:

Satu kirjoitti...

Hurjan näköinen paikka! Oot aika seikkailija, kun uskaltaudut noihin paikkoihin! ;) Todella mielenkiintoiselta vaikuttaa, kun ajattelee vielä sitä mennyttä elämää siellä...? :o

Mukavaa pääsiäistä! T. Satu :D

Minna kirjoitti...

Hienoja tavaroita, mutta tosi pelottava paikka! Pelkään ihan hirmuisesti pimeitä pitkiä käytäviä. Olisi minulta jääny menemättä...

humu kirjoitti...

Aika jänskittävä paikka!