tiistai 12. toukokuuta 2009

Inspiraatiota


Päivää piristi Glorian koti. Samalla taas heräsi kirppisinnostus, en ole käynyt viikkoihin kirppiksillä. Ainakin uutta vanhaa lasitavaraa on saatava, koristeellisia mieluiten!
Nyt meni väärinpäin, mutta upeanvärinen lipasto. Sinivihreä kulunut, sekä vetimet joista tuli mieleen hämähäkki. Ruusuja voisi myös ostaa, mutta ei niistä kauaa voi nauttia, nimittäin kissansuussa ovat nopeasti...


Valkoista yhdistettynä räikeisiin väreihin ja vanhaan lasiin tai posliiniin... Tekisi mieli pistää sisustusta uusiksi! Mutta nyt vähän kirppiksille.


P.S
Eniten Jyväskylän kirppiksissä ärsyttää jobbarit, joista suurin osa on oksettavan näköisiä 40-50 kymppisiä miehiä, jotka haisevat pahalle ja ajavat bmw tai mersulla. Onneksi tiedän niitten pöydät, kierrän erittäin kaukaa!!
Ostavat Ecocentterin kilotorilta, vievät Laukaantien kirppikselle viisinkertaisin hinnoin. Kirppiskulttuuri alkaa olla jo kärsinyt...

1 kommentti:

Purppura kirjoitti...

Mua oksettaa kans noi kirpparijobbarit. Vein kerran itse tavaroita myyntiin Laukaantien Kirpputorimarkettiin ja kun purettiin aamusella lastia, niin joku jobbari tuli tonkimaan kasseja ennen kuin ehdin niitä edes pöydälle laittamaan. Kyseli onko lasitavaraa, ja vei "parhaat" päältä. Pari päivää myöhemmin mun tavaroita oli uudessa pöydässä ja hinnat väh. triplaantuneet. Ja vanhat lasikipot ja maljakot oli muka Iittalaa ja Riihimäen lasia, vaikka tiedän varmasti ettei ne olleet kuin ihan halpistuotantoa. Ärsyttävää.