torstai 28. toukokuuta 2009

Mielisairaalassa: Pesutiloja

Valoa ja valkoista, täällä vallitsi myös aivan erityinen tunnelma. Osa huoneista oli valkoisen pölylaskeuman peitossa. Kaunista.
6 kommenttia:

Katja O kirjoitti...

moi

löysin tänään blogisi ja on kyllä päivän kohokohta :) monessa asiassa luulee olevansa ainut kunnes huomaa, että jippii meitä on muitakin.

itse en ole uskaltanut laittaa talojen kuvia sivulle ilman omistajan lupaa kun en ole varma mikä on policy.

en myös ole tajunnut että tuollainen seikkailu on mahdollista ja luvallista(?). ihan syke nousee pelkästä ajatuksesta. seuraavan autiotalon kohdalla taidan käydä omin päin sisälläkin, ehkä.

mikä on sähköpostisi, olisi kysyttävää.

MarJa kirjoitti...

voi miten upean värisiä kaaeleita!

Jännittävää olla "matkassasi" autioituneissa paikoissa kun oma rohkeus ei nykyään tahdo riittää enää näihin seikkailuihin kuten ennen.

elisa kirjoitti...

moi katja o!
talot ovat aina jonkun henkilön tai perikunnan tms omistuksessa.

lupaa ei ole, kun menen sisälle. Periaatteella ettei varasta mitään, riko mitään, ja muutenkin kulkee kuin aave paikassa, en usko että siitä on haittaa.

mutta poliisiasiaksi se muuttuu jos ottaa tavaroita mukaan, ja vandalisoi. joten sellaista ei tueta :)

elisa kirjoitti...

moi marja! kiva kuulla, :) jospa se ei kesällä valoisalla ole niin pelottaa kuin talvisaikaan, ainakin mun mielestä talvella on "jännempää"

Matroskin kirjoitti...

Yksityisyyden suojan takia ihmisiä ja heidän kotejaan ei saa kuvata ilman lupaa, ei myöskään ihmisiä hotelleissa, ravintoloissa tms, mutta tämä on vähän eri juttu, kun ei noissa taloissa asu kukaan.

Katja O kirjoitti...

toisen omistamaan asuntoon tai muuhun rakennukseen meno ilman lupaa on ilman muuta poliisiasia. siis pelkkä sisälle meno tai ymmärääkseni myös luvaton tontillaoleskelu (läpikulku sallittu). ei ole väliä asuuko talossa kukaan vai ei.

itse toivottavasti tulevana entisen autiotalon omistajana en missään nimessä hyväksy luvatonta sisälletuloa vaikka ovi olisikin auki.

kiitos linkistä. minulle nämä autiotalot ovat positiivinen ja ihana asia ja ihastelen kaikkea vanhaa ja kaunista ja haaveilen sellaisen ostosta ja kunnostamisesta mutta tuntuu mitä noita viestejä siellä sivulla luin että touhua verhoaa laittomuus, pelko, kauhu ja kuolema ja että eletään kauhuelokuvamaailmassa. suomessa metsästetään paljon ja ei ole kovin ihmeellistä että luonnosta löytyy kalloja luodinreillä. suolet ja sisälmykset jätetään metsään ja eläimet niitä syö ja levittelee. jne. eli ihan järkiselitys löytyy.