torstai 18. kesäkuuta 2009

Jotain kivaa..

Olen ollut Voima lehden lukija jo vuodesta 2002 muistaakseni. Olen aina noutanut sen ilmaiseksi jostain jakelupisteestä. Äänekoskella se tuli kirjaston eteiseen, ja ahkerana kirjastohengailijana odotin aina josko olisi uusi lehti tullut...

Viitasaarelta en mistään löytänyt lehteä. Onko se niin takapajula?
Jyväskylässä ainakin ekolosta löytää lehden. Mahtavia kriittisiä sekä valaisevia juttuja vaihtoehtotyypeille ja muillekkin...
Ekolossa huomasin jotain kivaa ja uutta, irtomyyntinä suitsuketikkuja 0,40e/kpl. No otin kokeeksi sitten muutamia. Kiva ettei tarvi ostaa sitä kymmenen pakettia samaa :)

Sokoksella oli Dr. Hauschkan vartalonpesuaine alennuksessa, 5,90e. Mulla oli tätä joskus koepakkauksessa, ja tykkäsin! Ihanan piristävä. Myös se kylpyöljy oli niin tykättävä että ajattelin joskus sellaisenkin hankkia.
Reissunaaman pelastaja, eli vauvanpyllypyyhkeitä :) ..Ostan näitä kesäisin aina, kun naama kiehuu jo pelkästään työnpuolesta konepajalla. Nämäkin siis ekolosta.

Illaksi punkkua, mites toi pullo on jo puoliksi tyhjä? Vaiko puoliksi täynnä ;)
Ja Viinin tiedot alkon sivuilta kopioituna.
Douce nature merlot:

Tyyppi
Keskitäyteläinen punaviini
Alkuperämaa
Ranska
Alue
Languedoc-Roussillon
Rypäleet
100% Merlot
Tuotenumero
Alko 460707 / hinta € 9,19
Alkoholipitoisuus
12,5%
Tuotekuvaus
Runsas, rypäleelle tyypillinen tuoksu, pehmeä, marjaisa maku.
Ateriasuositus
Juustot, naudan- ja porsaanliharuoat, piirakat ja pikkulämpimät.
Muuta
Douce Nature Merlot -luomuviini on saanut Ranskassa erittäin harvinaisen ECOCERT -sertifioinnin, joka takaa, että viinin valmistusprosessi noudattaa kaikissa vaiheissaan luomuviineille asetettuja vaatimuksia.

Douce Nature -viinit on suljettu kierrekorkilla, joka on ekologinen ja viiniystävällinen vaihtoehto

Tykkään tästä viinistä todella paljon. Vahvan makuiset ovat suosikkejani, ja usein jos en juo luomua valitsen Shirazi viinin.

Iloista Juhannusta kaikille!

1 kommentti:

Tiivi kirjoitti...

Meille tuli silloin 2000-luvun alussa lukukappaleeksi Voima alle 2000 ihmisen kunnan kirjastoon :) Nykyäänkin haen sen kirjastosta, tosin hieman isommasta :)