maanantai 15. kesäkuuta 2009

PiikkimattoTilasin tänään kokeeksi (aika kallis koe, 60e) tälläisen shakti-piikkimaton. Sen tarkoitus on siis parantaa verenkiertoa, ja tuoda unta, ja varmasti muutenkin parantaa elämänlaatua :o)
Joogakaupan sivut josta sitä saa!

7 kommenttia:

Matroskin kirjoitti...

Minä tilasin jo silloin kun niitä ei vielä saanut Suomesta. Minulle tuo sopii, se on ihan paras jos on levoton olo eikä osaa rauhoittua. Esikoinen 6 v diivailee vieraille kävelemällä paljasjaloin piikkumaton päällä :)

Matroskin kirjoitti...

Siis piikkimaton

Tiivi kirjoitti...

Kerrot sitten heti, jos se toimii tai ei toimi! :o)

elisa kirjoitti...

Toivottavasti se sopisi mullekkin! Nyt vain odotellaan innolla milloin tulee paketti.. Ja jos se on sitten aivan mahtava ja toimii (tai sitten päin vastoin), niin kehun sitä varmasti täällä vielä ;)

suloensio kirjoitti...

Sisarellani on juuri tuollainen, ja hän kyllä sitä kehuu. Ehkä siinä on jotain akupunktio vaikutusta?

Matroskin kirjoitti...

Esitteen mukaan se painaa 6000 akupistettä. Ensin sattuu, sitten tulee lämmin olo iholle ja sitten täysi rentoutus. Olen kokeillut kaikenmaailman rentoutuscd:t ja kurssit, tämä oli eka juttu joka oikeasti auttaa ylienergiseen luonteeseeni. Mutta on tietty ihmiskohtaista.

elisa kirjoitti...

kuulostaapa hyvältä! olen myös ylienerginen toisinaan, ehkä jotain hypermaniaakin havaittavissa.. silloin matto alle, ja toivottavasti helpottaa :D
en malta odottaa että matto tulee...