perjantai 12. kesäkuuta 2009

Soittokello


Kaikki nippelit ja napit ovat kaikista mielenkiintoisimpia. Pienet yksityiskohdat, jotka kuitenkin on tiukasti kiinni elementeissä, ettei niitä kukaan yleensä saa vietyä mukaansa.

Kuten rappeuma seinässä, kaunis yksityiskohta, joka luultavasti pysyy. Yksityiskohtien tarkastelu ja katselu vie myös paljon aikaa, olenkin sellainen seinientuijottaja jota kukaan ei oikein ymmärrä. Kotonakin saatan katsella tapetin kuvioita tai jotain ruuvia seinässä.

Mielenkiintoisia, tosin en tiedä elääkö joku muukin jännittävien yksityiskohtien maailmassa.

3 kommenttia:

Junika kirjoitti...

Voi kuule, täällä toinen yksityiskohtien tarkastelija. Saatan lumoutua esim. seinäpaneelin oksatapista, kun se muistuttaa näädän nenua, tai juuri niistä lohkeamista seinillä.

Blogisi on todella mielenkiintoinen. Löysin tänne vastikään. Olen itsekin autioituneiden ja hyljättyjen talojen suuri ihailija. Vain muutamaan olen uskaltautunut sisälle ja kameran kanssa en koskaan. Tämä taitaakin olla virallisesti pienen piirin harrastus, ei ole kauan siitä, kun luin artikkelin jostain lehdestä (jota en enää tietenkään muista).

elisa kirjoitti...

oksanreiät seinässä on myös mun vakiotutkimuskohde. =) eli harrastuksen nimi on urban exploration, siitä oli tosin juttu jossain lehdessä, en miekään muista mikä lehti oli kyseessä.

Nia kirjoitti...

Tiedätkö, kyllä täälläkin tuijotellaan.. kun tiellä kävelen, niin vaikeaa on matkaa aina jatkaa, kun eteen sattuu koko ajan mielenkiintoista katseltavaa. Etenkin juuri seinät ja erilaiset metalliputket tms pysähdyttävät monesti ihmettelemään :)