maanantai 10. marraskuuta 2014

Saapuminen Balille

Vaikka nyt on syksy melkein talvessa ja kaikilla on kylmä, myös täällä... Niin olen alkanut purkaa hieman reissukuviani. Olen ollut niin pitkillä matkoilla, melkein jokaisessa unelmakohteessani ihan vähän ajan sisään. Tänä vuonna on käyty jo yli kymmenessä eri maassa ja en ole saanut vielä tästä matkailusta tarpeekseni.
Balille sitten, ensimmäisenä lentokentältä Ubudiin, keskelle saarta ja viidakkomaisiin tunnelmiin. Kannattaa tinkiä hieman taksikyydeistä, niissä on aika paljon ilmaa. Vaikka matka oli pitkä, noin tunti Denpasarin kentältä, niin tänne kannatti heti ekana tulla.
Pitkän matkan jälkeen odotti ihan paratiisimainen hotelli! Ubudissa näitä on muutamia. Ja Ubudissa on parhaat sapuskat. Ainakin tässä hotellissa, jossa oli ihana ulkoilmaravintola.

Hotellin puutarha oli ylellinen, samoin ruoka tai hieronnat. Annokset olivat visuaalisesti kauniita ja alkuun todella tulisia! Silmät ja nenä vuotivat, mutta hetken päästä halusi vain lisää... Nasi Goreng, Mie Goreng... Nutella possua vartaissa... Aivan taivaallisia ruokia.

Ei kommentteja: