tiistai 2. syyskuuta 2008

Muffu

Muffu on kotoisin viitasaarelta. Tavallaan pelastimme sen takkuuntumiselta, niinkuin sen perheenjäsenille oli käynyt. Kaunis pörrökasa, oli joukon kesyin kissa ja uskaltautui tulemaan lähemmäs kun heilutin heinänkortta.
Napattiin se kuljetuskoriin ja ajoimme pois. Vaikutti siltä ettei se ollut yhtään hämmentynyt muutosta, ja vaikka se olikin villikissojen kanssa elänyt niin nyt se on mitä suloisin sylikissa.
Ja maistuu tosiaan kaikki ruoat, nirsoksi ei voi sanoa. Entisessä elämässään ruuan haki itse tai sitten pappa antoi kaurapuuroa ja leipää.

5 kommenttia:

Laiza kirjoitti...

Kauniita värejä kuvissa ja niin suloinen kissa <3

Sanna kirjoitti...

Voi miten ihana Muffu. Onko Muffussa norjalaistametsäkissaa? Meillä on 13-vuotias maatiaiskolli Simba niin laiskanpulskea kissa kuin olla voi, paitsi hepulikohtauksen kourissa, jolloin Simba painuu mennä häntä suorana hillitöntä vauhtia pitkin asuntoa...
Ihanan pehmeän sylikissan olette saaneet.

Nelliina kirjoitti...

Vastavierailu :) sulla on ihania kissoja, tämän postauksen karvakasa on aivan mahtava! Ja (kissojen lisäksi) silmää näköjään myös sisustukselle, kekseliäitä ratkaisuja. Ne vanhat ikkunankarmit on <3

Satu kirjoitti...

Hei! Vasta tajusin, että asutaan samalla tienoolla! :) Aika luottavaisena sitä pesee ja rasvaa naamaansa kaikenmaailman kemikaaleilla, argh ;o Söpö kissa, kun katselee ymmyrkäisenä tuota oksaa/kukkaa, että mitä se nyt heiluttelee sitä, hih hih ;);)

Tiivi kirjoitti...

Mahtava otos tuo ensimmäinen!