tiistai 2. syyskuuta 2008

Tiistai "aamun" kirppiskierros on koko viikon paras!

Kansalaisopiston kurssin maksettuani käteeni jäi kymppi. Oli ihana yllätys että työttömät saavat niin paljon alennusta kursseista, ihanaa!
Mutta kymppi taskussa sitten kirppikselle, vaisua ja hiljaista, pöydät ovat järjestyksessä, ja saa kahmia kermat päältä.


Keittiöön vaikka mitä! Venäläiset teepurkit ovat nyt sellaisia mitä himoan, tuo pieni maksoin 0,50e, suomalaiset kahvipurkit 1,20e/kpl. Arabian päärynälautanen 1,50e josta tulee seinälautanen, sekä neuvostoliittolainen kissataulu 2,50e.

Karkkirahaa jäi, mutta jospa sitä ensin leipoisi kunnon omenapiirakan.

6 kommenttia:

Satu kirjoitti...

Ihanat kahvipurkit! Olen katsellut itselleni vanhaa "aitoa" purkkia. Löysit nuo tosi halvalla, vanhat purkit on usein aika hinnakkaita. Jatkan bongausta :) Kivoja kuvia Riiasta ja Jurmalasta. Kävin siellä ja ihastelin niitä taloja myös. Ois kiva päästä uudestaankin!

Ilona kirjoitti...

Oi, kissa poseeraa. Ihana! Hienot ovat löydötkin, ihmeen edulliset.

Alempana oli ihania arabian kuppeja ja tasseja!

elisa kirjoitti...

:D toi kissa tulee aina nuuhkimaan uutta roinaa ja tunkee kuvaan !!

Sanna kirjoitti...

Äidillä oli valtava määrä (lue ainakin 7) tuollaista vanhaa kahvipurkkia, nyt siis vielä kotona (lapsuudenkodissa) kaapissa käytössä. Vähän sormet syyhyää. Hienoja löytöjä olet tehnyt.
Minäkin ilmoittauduin tänä syksynä kahdelle kansalaisopiston kurssille: oivalluksia ja puutyöt. Saas nähdä mitä söhellystä saan aikaan.

Caramelo m kirjoitti...

onnea sulle kun pääsit kansalaisopiston kurssille! itsen haaveilin vuoden espanjan kurssin aloituksesta, tänä syksynä sitten päätin ryhtyä tuumasta toimeen. enpäs ehtinytkään ilmoittautua ajoissa kuin kahdessakymmenessä sekunnissa menivät suosituimmat kurssit täyteen..:(

17 neliötä kirjoitti...

ihania purkkeja ja ihanat kissat! Mulla on yksi vanha venäläinen purkki itselläni, ja tykkään siitä tosi paljon :) Millaisille kursseille osallisut?