lauantai 22. marraskuuta 2008

Keittiö valmiina ja sisustettuna, nyt! Mutta silti vielä vaiheessa.

Tämä kuva hyppäsi nyt ensimmäiseksi, mutta tein aivan mahtavan löydön kodinykkösestä. Finlaysonin pitsi-verhot. En osta uutena kuin kotimaista tekstiiliä, ja juuri Finlayson on suosikkini. Näitä olenkin jo jonkinaikaa vilkuillut mutta lähes 40 euron kappalehinta ei ole kutsunut..

Nyt oli vähän päälle kolmekymppiä pari, mukaan lähti. Ja huomenna laitan ne luultavasti keittiöön.


Ja nyt näyttää tältä. Välillä säikähtää ihan uutta ja räväkkä ilmettä, miten paljon maalaus tekeekään sisustuksessa.


Tarjoilulasimaljakkovaasi, miksi sitä kutsuisi :) on Taikayön lasipajan tuotantoa, äiti ostanut sen mulle joskus uuteen kotiin Viitasaarelle. Se on kauneimpia mitä olen nähnyt. 

Sorvatut kynttilänjalat ovat käsityötä, ja varmaankin yli 40-vuotta vanhat, ullakkolöytö.

Rottinkituoli koki ehkä elämänsä lopun remonttihommissa, ja jalka "räsähti". Se poistuu johonkin, ehkä sen joku pelastaa sitten vielä saa nähdä :F


Ikkunassa on punaiset Finlaysonit jotka ostin joskus poistohintaan 30e,yhteensä. Kuvio on ihana, vaikka joulumainen onkin. 

Pöydällä on pöytäliina, koska ruokapöytämme on jotain niin järetöntä seitkylukua (punaiseksi petsattu pöytä,joka sopii pinnatuoleille... :F ) Ja tuolimme ovat kaikkea muuta kuin pinnatuolia.Suunitelmissa oli ostaa Akaasia-sarjan ruokapöytä, mutta alennuserä olikin jo myyty. Toisaalta en tiedä kestääkö vaha kulutusta, ainakin tv-tasostamme on irronnut lakkaa kosteuden seurauksena kukkaruukun alta.

1 kommentti:

Mari kirjoitti...

Oikein on kaunista ja viihtyisää. Ihanaa että jotkut käyttävät sisustuksessa värejä. Tosi hyvä valinta tuo maalisävy:)