lauantai 22. marraskuuta 2008

Minkinnahkatalo


Valkoisella ilmalla kuvattua. Viikonloppuna löysin tälläisen... Paikka oli aika idyllinen, ja talo näytti olleen koskemattomana. Sisällä keittiössä oli tallella pirtinpöytä ja penkki, kaappia ja muutakin, vähän vain sekainen.


Eteisessä ei ollut ulko-ovea, mystisiä myllyjä vain, sekä jokin uuni. Myllykin pyöri vielä kun sitä kokeili. Ullakolle meni pienet portaat ja niitä kiivetessäni pelkäsin koko ajan jonkin rotan hyppäävän naamalleni, nimittäin talossa kuului vipellystä!


Ullakolla olikin vain vaatteita, varjoja muodostaen pimeässä ne näytti aika pelottavilta, tämä seuraava kuva on otettu salamalla. Siellä oli myös kauniita vintage-kenkä aarteita, melkein aloin sovittelemaan valkoisia nilkkureita, mutta silmämääräisesti katsoen olivat liian pienet.


Alakerrassa oli keittiö, ja pimeähkö, ilman taskulamppua katselin paikkoja ja säikähdin sitten vähäsen... Hetekan päällä oli jokin vanha minkinretale, luulin sitä ensin eläväksi! Nahkoja talossa oli jonkin verran. Mikähän eläin tämä on?

Mikähän on ollut talon asukkaiden kohtalo? Sinne talo jäi taakse talven alle... Viimeisen kuvan nappasin autosta lasin takaa kun lähdimme eteenpäin.

3 kommenttia:

leena kirjoitti...

Autiotalot ovat kiehtovia ja surullisiakin.

Aki kirjoitti...

Eteisen "myllyt" näyttävät minusta separaattoreilta, eli maidon kuorimiseen käytettäviltä lingoilta, kuten wikipedia asian ilmaisee..

_Nia_ kirjoitti...

Aikamoinen talo ja tavarat sisällä. Harvoin sitä varmaan raatoihin katosta roikkumassa törmää.