sunnuntai 30. marraskuuta 2008

Luonnonkosmetiikka shoppailut!

Ensimmäisenä pitää hehkuttaa tuota mysliä! En ole tykännyt koskaan mysleistä koska ne hajoaa sellaiseksi löllöksi, mutta tuo on oikeasti Crunchy! Ainut miinus oli kalorimäärä, mutta ei sellasii ny kannata miettiä aina ;) ...


Olen huono shoppailemaan. Eilen Jyväskylän kaupungissa käytyäni ahdisti. Osa ihmisistä keikutteli olallaa ylpeänä muovipusseissaan shoppailusaaliitaan. Joillain oli jopa sinkkuelämää Carrie-tyyliin kasseja. 

Sokoksen ovet aukenivat, ja kemikaalien löyhkä työntyi ulos. Sokos onkin hajusteherkälle helvetti jättimäisen parfyymiosastonsa vuoksi. Menin luonnontuote hyllylle vilkaisemaan tuotteita. 

Osa oli täyttä viher-pesua, että nauratti! Lopulta ostin sieltä vain tämän Rose-Vartalovoiteen. Olen ollut tyytyväinen tähän urtekramin tuoksuttomaan, mutta valitsin rohkeasti nyt tämän ruusun.

Ekolossa sitten helpotti. Sieltä ostin kasvovoiteeksi Laveran minttuvoiteen, sekä herkullisen tuoksuisen Laveran Suihkugeelin. 

Suihkugeeli oli jopa herkullisempi kuin aikoinani rakastamat the Body Shopin tuotteet. Mutta nykyään minusta tuntuu että Body Shop kusettaa, ei se ole mitään luonnollista. Ostin ainoastaan huulibalsamin, jossa oli kemikaaleja. Huulibalsamissakin INCI-lista oli hakusassa enka jaksanut siksi välittää, oli saatava jotain huuliin heti. the Body Shop pitäisi nimittäin muutenkin olla boikotissa emoyhtiönsä Lorealin vuoksi...

Ekolosta sain näytteksi Laveran neutral sarjan kasvovoiteen, mutta se oli liian Creme. Siinä lukikin creme :D

2 kommenttia:

Liivia kirjoitti...

Body shop aiheuttaa minussakin nykyään närää. Putelitkin on menneet niin rumiksi ja hankalammiksi...

En tiedä tarkemmin L'occitanen filosofiasta (onko ne niin luonnollisia kun luulen), mutta olen tyystin siirtynyt tuon firman asiakkaaksi mitä kosmetiikkaan tulee. Vaikuttaa ja tuntuu ainakin hyvältä ja oikeammalta.

_Nia_ kirjoitti...

Ihania ostoksia olet tehnyt!