lauantai 14. maaliskuuta 2009

Me olemme myöhässä!

Tässä kulmauksessa oli vielä viimeviikolla kaksi kaunista vanhaa taloa. Myöhässä siis oltiin, ja nyt tänään oli vain kellari ja toinen jäljellä.


Tämä talo on unelma, se on niin kaunis. Parveke, ikkunat, ja varsinkin tuo toisen kerroksen erkkeri... Jos sinne laittaisi pöydän sekä kauniit metallituolit, pitsiliinan ja siemailisi teetä tai viiniä.


Miksi kukaan ei halua pelastaa tätä? Varmaan siksi, koska se on mahdotonta kasvavassa jyväskylässä, jos ei ole miljoonia rahaa. Tälle paikalle nousee kerrostalo.  


En mennyt kellariin seikkailemaan koska en korkokengillä sinne päässyt. Mutta siellä on siis vielä tutkittavaa jäljellä ;) 

Milloin sisäänpääsy aukeisi tähän rakennukseen? Haluan päästä aistimaan tunnelmaa, mikä tässä talossa on ollut. Vai aloittaako kaivinkone ensiviikolla tämän tuhoamisen...

5 kommenttia:

Mari kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
Mari kirjoitti...

Ajoin tuosta ohi juuri silloin kun moukari heilui! Oli aika lohduton näky... Toisaalta, talo oli kyllä läpimätä. Ihan liian kauan seissyt tyhjänä. Tilalle tulee varmasti joku ultramoderni kerrostalo:/

Minttumaaria kirjoitti...

Hei! Iloksesi voin kertoa, että kyseistä taloa ei tulla purkamaan. Talo on suojelukohde, jossa yhä edelleen asuu talon omistaja, vanha rouva. Puretussa talossa asui vielä vähän aikaa sitten rouvan vuokralaisia -pääasiallisesti muusikoita. Joille rouva halusi tarjota kodin, jossa pystyisi soittamaan ja elämään ilman naapurien nurinoita. Nyt vuokralaiset asuvat kuka missäkin, mutta kivitalon tarina jatkuu.

elisa kirjoitti...

talo näyttää siltä että se olisi tyhjillään, ikkunoita rikki jne :D .. hassua että siinä joku sitten asuukin?

humu kirjoitti...

Minä olen yrittänyt bongailla täältä lappeenrannasta autioita taloja, mutta yhtäkään en ole vielä löytänyt. Harmittaa.