lauantai 25. huhtikuuta 2009

Lämmintä ja aurinkoista

Muut vaatteet on mitä on, oon lomalla :D ...Kävin aamupäivällä viitasaaren kirppiksellä, siis siinä isossa kellarikirppiksessä joka on pizzerian vieressä. Kirppis on tosi täyteen ahdettu, ja ehkä vähän ahistava, mutta kannatti käydä.

Tässä vähän tälläsii "hyviä kuvia" löydöistä. Eli valkoiset kengät, joissa on avoin varvas ja kantapää. Kun näin ne piti vaan toivoa että mahtuvat jalkaan. Ne olikin ihan sopivat, ja luultavasti kesän lempparikengät. Hintaa 4e.
Pinta on jotain mokkanahkaa. Tulee mieleen sairaalakengät tai jotain sen tyylistä. Ja kaikki vanhat sairaalajutut on niin siistejä.
Sitten toinen löytö, eli tuo laukku. On varmaan 50-luvulta. Se oli vain 2e. Metallinen outo lukko, ja vanha nahka. Kaikki muu on Gina Tricot laatua. En osta enää oikein mistään muualta uutena vaatetta, koska GT:ssä on vaan sopivimman kokosia ja istuvia rättejä. Sain kirppisVAATEkammon tässä pari kuukautta sitten, mutta koskien siis vaattteita. Kenkiä ja laukkuja ym. voi vielä ostaa.
Sitten päivän herkkuja, eli k-kaupasta ostetut eväät. En ymmärrä miten S-market on niin suosittu, valikoima siellä on tosi surkea. Mut onneksi tännekkin saatiin K-kauppa, joka on paras.

"Rekördeelik" (Rekorderlig) jota en siis osaa sanoa on parasta siideriä. Sen kanssa jugurttivaahtokarkkeja, jotka on luomua, mutta ei vegaanisia. Nissä on maitoa ja sianliivatetta...

1 kommentti:

Nia kirjoitti...

Kiva tyyli! ^__^