keskiviikko 29. huhtikuuta 2009

Näin on.

Toisinajattelu-blogi, jos on kiinnostunut salaliitoista jne. ;)

Erittäin hyvä blogi.


Jostain löysin tämän blogin, joka on ymmärrettävä.
Oon niin huono englanninkielessä, että enkunkielisiä tekstejä saa lukea monta tuntia, eikä vieläkään oikein hahmota kokonaisuuksia.

1 kommentti:

Against NWO kirjoitti...

Tervehdys vaan tännekin.

Joo onhan toi blogini terminologia varmasti vaikeaa hahmottaa jos kyseinen aihepiiri on ennalta tuntematon.

Itse muistan kanssa kun aikanaan luin Kalevi Riikosen Universalia Opetusta kosmoksesta kirjasarjaa 10-vuotta sitten, enkä tajunnut siitä silloin hölkäsen pöläystäkään. Kun nyt taas tajuan niistä asioista paljon enemmän.

Aloitin tuota blogia kirjoittamaan n. 5 v. sitten, jolloin olin jo tähän globaaliin salaliittoaiheeseen perehtynyt jo monet vuodet.

Pikkuhiljaa aloin huomaamaan että en ollutkaan yksin kun löysin Hannu Yli-Karjanmaan ylläpitämät sivut http://www.11syyskuu.org jonne hän on kerännyt kattavan määrän tietoa samasta aihepiiristä.

Mutta sitten kun vuosia sitten huomasin, että jos kerran tästä salaliittoaiheesta löytyy jo Suomenkielisiä sivuja, niin kutenkin tämä informaatio ufoista taas on varsin kevyellä pohjalla.

Omakohtaisesti kun olen senkin aihepiirin kanssa varsin sinut, koska olen heitä myös tavannut. Mutta ei siitä täällä sen enempää.

Maaplaneetalamme on tällä hetkellä kovin kovat ajat menossa. Siis tarkoitan että yhteiskunnallisesti Euroopasta ollaan nyt tekemässä poliisivaltiota kaikessa hiljaisuudessa.

Siis tarkoitan juuri myös tätä keksittyä rokoteskandaalia jne. Kaikki tämä pelon lietsonta on tullut tänne USA:sta käsin näiden eliittitahojen syöttämänä.

Olen tutkinut asiaa jo vuosikaudet ja olen myös täysin tietoinen mihin tämä pieni eliitti oikein pyrkii ja se on uusi maailmanjärjestys.

Eli he aikovat toteuttaa sen fasistisella kaavalla, mutta mediassa ei ole vielä ollut asiasta juttua kuin vasta pelkästään tällä nimikkeellä http://yle.fi/uutiset/ulkomaat/article660194.ece

Kuitenkin tästä asiasta informoinnissa aina tulee vaikeuksia vastaan ja varmasti suurin on se ihmisten pelko. Kun tuolla pitkin keskustelupalstoja meitä "salaliittoteoreetikkoja" mustamaalataan koko ajan. Koska nykyiset vallanpitäjät ovat hyvinkin perillä tästä pienestä väestöryhmästä, joka on alkanut ottaa johtajan roolin ruohonjuuritasolla ja siinä vaiheessa kun me myös täällä Suomessa saavutamme sen jonkun kriittisen massan.

Niin tämän jälkeen alkaa todellakin koko maailmanlaajuinen uudistus ja siihen liittyy todellakin myös tämän salaliittohallituksen, eli illuminati tai CFR/Trilateral Comission/Bilderberg ryhmä/Committee of 300/P2 jne. antautuminen.

Eli siis kyse on vain näiden kelmien ja meidän ihmisten välisestä taistelusta, joka on myös samalla henkimaailmatasolla pimeyden ja valon voiminen kamppailu.

Voi siis edellämainittu teksti kuullostaa todellakin ufolta :) Mutta näin se todellakin menee...

Suositeltavaa kirjallisuutta kuitenkin on saatavilla erintoten tästä salaliittoaiheesta ja pakko mainostaa täälläkin tätä aivan loistavaa kirjaa johon on kirjoitettu kattavasti koko aihepiiri:

http://www.pp.kpnet.fi/salainenasiakirja/salainen_asiakirja.html

Että toi kirja kannattaa lukea ja sen voi tuosta yllä olevasta linkistä tilata suoraan tekijältä.