sunnuntai 7. kesäkuuta 2009

Maitotilalla
Moni nykyajan maidonjuoja saattaa luulla että asiat ovat yhtä "hyvin" kuin ennen vanhaan. Valion mainoksissa lehmät hymyilevät, ja muukin maitopropaganda mikä suomalaisille syötetään..eih..
Näin lehmän niityllä, jolla oli niin suuret utareet, että se tarvitsi tukiliivit. Ihminen on tehnyt lehmästä hirviön. Ihmisen luoman kammotuksen, joka lepää lypsykoneessa, josta lypsetään lehmän lapselle tarkoitettua maitoa ihmisten suihin.
Lehmän maito on tarkoitettu vasikalle. Ihmisäidin maito ihmislapselle, ja sen jälkeen kun imetys (tai jos ei imetä itse, niin äidinmaidonkorvike) lopetetaan, ihminen ei enää muita maitoja tarvitse.
Maailma on paha, oikeutta lehmille.

edit. Ja niin, löysin kuvankin

Linkki lehmänkuvaan.

1 kommentti:

vallatonteam kirjoitti...

En ole ihan samaa mieltä, mutta on puheissasi perääkin.

Nykyajan lehmistä tosiaan on jalostettu "hirviöitä". Monilla lehmillä käytetään liivejä, jotta tissit eivät pääsisi repsahtamaan. Lehmät ovat nykyaikana jalostettu niin että ne lypsävät enemmän ja enemmän.

En ole samaa mieltä että lehmä lypsää ihmisille lehmän lapsen maidot. Tämän päivän lehmältä tulee sitä maitoa niin paljon että vaikka sillä olisi vasikka, niin maitoa jää ihmisillekkin. Myös vähemmän jalostetun ja enemmän "alkuperäisen" suomenkarjan kanssa on näin.