maanantai 8. kesäkuuta 2009

Retroa!


Vihreää ja keltaista :)...Tässä vanhassa toimistossa oli pirteä tunnelma, vaikka sijainti oli kaikkea muuta. Jossain vielä nykyäänkin näkee ihania 60-70-lukujen toimistokalusteita, vaikkei tuolit ehkä ergonomisesti olekkaan niin hyviä.

3 kommenttia:

Tikkutakki kirjoitti...

Tulin tänne tsekkaamaan blogisi, kun niin kovin sanoin suomit Paras aika vuodesta -blogia. Enpä tiedä oliko sinulla aihetta sanoa niin kovin sanoin toisten blogeista omasi ollessa tällainen. Ehkä itse pitäisi ensin edellä, eikä vaan kritisoida muita, jos oma blogi on tätä tasoa.

Aika katkeralta kommenttisi Paras aika vuodesta -blogissa vaikuttaa nyt sinun blogiasi luettuani. Suomenkielesi on alkeellisella tasolla ja blogi ei houkuta lukemaan ensimmäiseltä sivulta eteenpäin.

Tämä tusinablogi katoaa muiden tasoistensa massaan. Mutta poistat tämän kommentin aika satavarmasti. Yritä ottaa kritiikki aikuisesti, jätä se esille ja jospa jopa vastaisit siihen. Siihen ainakin muissa blogeissa joskus kyetään. Koeta onko sinusta siihen.

(Ja lopettaisit tuon hymiöiden yliviljelyn. Kyllä kirjoittamalla pitäisi tuoda esille pointti ja sanoma ilman hymiöitä. Se tosin vaatii hieman enemmän kirjoitustaidolta.)

elisa kirjoitti...

hah, arvostelimpas kovin sanoin :D
ohimennen laitoin kommentin.
suomenkieleni on mitä on, ja hymiöitä tulee käytettyä paljolti.
kiitos vain, ei tää mun blogin ole tarkoituskaan olla muuta kuin kuvia päiväkirjamaisesti.

mutta minun blogia ei ole myyty millekkään naistenlehdelle, joten ei tältä voi mitään tasoa olettaakkaan :D

hyvää kesää

elisa kirjoitti...

olivialehden sivuilla kävin, ja löysin blogin josta en tykännyt.
en muutenkaan lue muotiblogeja. ja tuli kamala ryöpytys :D hahhah...