keskiviikko 24. kesäkuuta 2009

Piikkimattokin tuli

Toimitusaika oli noin viikko, ja sain punaisenoranssin maton. Piikit tuntuivat sormiin erittäin teräviltä, joten aloittelin sitten paita päällä makoilua.

En tänään vielä kärsinyt maata kuin 5 minuuttia selkä maton päällä, koska lapaluihin sattui niin paljon! Tuntui siltä kun ottaisi kokoselän tatuointia.

Kuten tatuointehin, jää tähänkin varmasti koukkuun. Lepuutin kankkuja ja jalkoja n. 20 minuuttia, ja se oli tosi rentouttavaa. Päässä humisee vieläkin mukavasti. Jalkoja velloo, ja iho on punainen ja reikäinen.


Mitä kauemmin tuossa makoilee, sen vähemmän enää sattuu, ja sen paremmalta ihon pinnalla tuntuu. Ylösnouseminen vähän kirpaisee.
Ensikokemus hyvä, mutta selkäosasto on vaikeampi totuttaa, koska se on niin luinen... Missä on enemmän läskiä, sen mukavampaa ;)

6 kommenttia:

Mari kirjoitti...

Mielenkiintoista! Mitäs tuosta on sitten konkreettista hyötyä? En varmaan kestäisi puolta minuuttia;)

elisa kirjoitti...

Edistää verenkiertoa, ja sen avulla voi jopa tavoittaa sisäisen rauhan :)
Eli vanhasta intialaisesta fakiirimatosta kehitetty nykymalli.
Esitteessä kerrottiin auttavan jännitykseen, masennukseen, lihaskipuihin...

Matroskin kirjoitti...

Juuri kipuaistimus alkaa erittää endorfiineja ja mitä lie, joista tulee hyvä olo. Siihen tosiaankin tottuu, en voinut ensin olla ilman paitaa, nyt menee ihan mukavasti.

Sanna kirjoitti...

Kuulostaa tehokkaalta ja kokeilemisen arvoiselta kapineelta. Wau.

Nelliina kirjoitti...

au mulla on kans lapaluut sen verran ulkonevat että ei ihan välttämättä olis kivoin kokemus tuo :D tosin paljon hyvää oon matosta kuullut eli tekis oikeasti mieli koittaa. Tee raporttia tuloksista jossain välissä?

elisa kirjoitti...

Joo! Tällähetkellä vallitsee inho-narkki olo mattoon. Sattuu niin kamalasti, mutta kun vain malttaisi kestää sitä pistelyä, niin saa endorfiiniannoksen :D