torstai 25. kesäkuuta 2009

Mineraalipölyä jokapaikassa

Olen kuukauden ajan pöllytellyt Everyday Minerals -mineraalimeikkejä. Ja jotain parempaa olen niissä huomannut kuin aiemmin käyttämissäni Dr. Hauschkan meikeissä. 

Mineraalit ovat peittävämpiä, ja niistä löytyy aivan ihania sävyjä, valikoima on niin suuri. Ainoa miinus on se, että liikennevalomeikkaus autossa työmatkoilla on vaikeampaa. Pieniä pölykönttejä tipahtelee housuille ja autonpenkkiin, olen saanut pelkääjänpaikallekkin jo tahroja!

Tai sitten en vain osaa käyttää purkkeja. Sävyjä on peittävämpiä ja kuultavampia, ihon värini vaihtelee niin paljon, että joka päivälle melkein tarvitsee oman sävynsä. Tässä muutamat purnukkani, ja lisää on. Tilasin kokeeksi Lily Lolo sarjaakin. Kokeilemalla asiat selviää!

Mutta sitten tämän päivän kylmät väreet: Mies oli tänään kauan odotetussa LASIK-leikkauksessa. Alkoi vellomaan sydäntä ja mahaakin kun ajattelikin jotain silmäluomenlevittimiä ja sarveiskalvon sahailua... hhhyyy... Mutta nyt lähtee lasit pois, eikä ehkä tarvi koskaan enää pitää laseja, paitsi arskoja. 

Lasikvideo, jota en pysty katsomaan edes

3 kommenttia:

MarJa kirjoitti...

Olen ihmetellyt tuota LASIK-leikkausta useaan kertaan, mutta en ole jaksanut onkia tietoa.

Ihmisen näköhän muuttuu jatkuvasti ja eikös kyseisessä leikkauksessa asenneta tavallaan "ikuiset piilarit". Onko ne sitten tarpeeksi tehokkaat myös kymmenen vuoden päästä...?

elisa kirjoitti...

mielestäni siinä taas nostetaan jokin läppä ja hiotaan silmän sisustaa laaserilla. Mutta saattaa olla että vuosien päästä joutuu uudestaan hiontaan, kun ikänäköä tulee.

bolle kirjoitti...

Tietoa silmien laserleikkauksista:

lasik-leikkaus.com